SecuriForum Kiállítás és Konferencia 2017.

Cégünk sikerrel mutatta be az október 5-e és 6-a között megrendezett 2017. évi  SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencián a szélesebb hazai szakmai közönségnek, tervezőknek és viszonteladóknak a WES+ mobil tűzjelző és evakuációs rendszert.
A tűzjelző és evakuációs rendszerek piacán szinte egyedüli EN 54 minősítéssel rendelkező termék számos szakmai felhasználó, tűzvédelemmel foglakozó tervező, kivitelező érdeklődését felkeltette. Egy eredetileg építkezésekre kifejlesztett, – de ahogy a kiállítási standot meglátogató szakemberek által feltárt megoldatlan problémák mutatják, számos más helyen is sikerrel használható – rendszert mutattunk be nagy szakmai sikerrel.
A rendszer egyedi tulajdonságait, a nagy távolságú vezeték nélküli MESH technológiának is köszönhető egyszerű telepíthetőséget felismerő szakemberek számos felhasználási ötlettel halmozták el a standon lévő kollégáinkat.

 

 

 

 

 

A kiállítást csütörtökön meglátogató közönség egy érdekes előadás keretében hallgathatta meg Mohai Ágota tűzvédelmi tervező, cégünk WES+ üzletág vezetőjének előadását a rendszer előnyeiről, az alkalmazhatóság széles lehetőségeiről, konkrét tűzeseteken keresztül is bemutatva az építkezéseken kialakuló veszélyforrásokat, illetve azok elhárítására tett műszaki intézkedési elvárásokat és lehetőségeket. Az előadás számos egyéb élő példát is bemutatott a WES+ rendszer használhatóságára.

A kiállításon való megjelenésével a WES+ rendszer bekerült a hazai tűzvédelmi szakma vérkeringésébe, és reményeink szerint megkerülhetetlenné válik azokon a speciális helyeken, ahol eddig műszaki megoldás híján a biztonság eddig nem lehetett az elvárt szinten.

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltette rendszerünk, vagy már megtekintette rendszerünket a kiállításon, de megválaszolatlan kérdései maradtak műszaki-, termék-, bérleti- vagy árrak kapcsolatos információkért lépjen kapcsolatba Mohai Ágota kolléganőnkkel itt.